Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


               Táncok stílusai

Hiphop: Ez a zene és tánc inspirálja a divattervezőket, sőt a festőket is. Nem könnyű tánc, a lépései bonyolultak, szinte már akrobatikus ügyességet kívánnak. Az eredmény azonban lélegzetelállító. Hozzá sildes sapkát és kényelmes tánccipőt hordanak. Ezek a hiphop elengedhetetlen kellékei.

Funky: Nagyon alkalmas az érzelmek kifejezésére. Úgy kell mozogni, hogy aki néz minket, tisztába jöjjön az érzéseinkkel. Kényelmes cuccok kellenek hozzá, amelyek nem akadályozzák a testmozgást. Fárasztó tánc, de nagy hatással van a nézőkre.

Klasszikus balett:  Rengeteg gyakorlást, és még több lemondást igényel. Gyakran előfordul, hogy megfájdulnak tőle a lábujjaid, még ha spicc-cipőben táncolsz is. Kecses mozgást kölcsönöz.

Street: Ez inkább öltözködési stílus, mintsem tánc. A rap és a hiphop elemeit is megtaláljuk benne. Akinek jó a ritmusérzéke, kiválóan meg tudja csillogtatni ebben a táncban. A street szabadságot ad a táncosnak, az önkifejezés tökéletes eszköze.

Dance: A legnépszerűbb tánc. Magadra kapsz valami csillámló cuccot, és már indulhatsz is a buliba. Ez a tánc nem igényel semmiféle különleges felkészültséget. A villódzó stroboszkóp fényében mindenki fantasztikusan néz ki. Ezt a táncot csoportban táncolják. Ehhez csillámló ruhát, vagy ha a miniszoknya mellett döntesz, leggingset vegyél fel.

Saját írás, ellopni tilos!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.