Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

               Gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott!

   Egy lányt egyedül hagytak szülei hétvégére, míg ők elmentek távoli rokonaikhoz. A lány társasága csupán kutyája volt. Miután szülei elmentek, este békésen letelepedett a kanapére olvasni, az ágya alatt kutyájával.

   Már teljesen sötét volt odakint, amikor a lány csöpögő hangokat hallott. Nagyon megijedt, ezért lenyúlt az ágy alá, hogy kutyája megnyalhassa a kezét, mert ez erőt adott neki. Ígyhát kiment először a fürdőszobába, hogy ellenőrizze a csapot. A csapok el voltak rendesen zárva, és a radiátor sem csöpögött, így a lány visszament olvasni. Egy ideig csend volt, de aztán újra hallatszott a csöpögés. A lány lenyúlt az ágy alá, kutyája megnyalta a kezét, majd kiment a konyhába, ám ott sem eresztett semmi, a csöpögés pedig ismét abbamaradt , ezért a lány megint visszament olvasni, és közben azt gondolta -Ha mégegyszer meghallom a csöpögést, akkor felmegyek a padlásra- majd tovább olvasott, ám a csöpögést ismét meghallotta, most már nagyon megijedt, ezért lenyújtotta kezét az ágy alá, a kutya pedig megnyalta, így elindult a padlásra... Amikor felért, meglátta kutyáját felkötve az egyik gerendához. A kutya vére csöpögött.

Kérdés: Akkor mi nyalta meg a kezét??

 

Péntek 13.


Péntek 13......éjfél......
A 14 éves Elizabeth éppen a szobájába indul...az esti horrorfilm után.
Bár benne volt egy kisebb félelem, mint általában mindenkiben az ilyen horrofilmek után, de megérttette magával, hogy ez csak egy film és ilyen nem létezik!
Tehát, éppen kinyitotta az ajtót, belépett a küszöbön, és mintha egy árnyék hirtelen elsuhant volna az ablaka előtt, mivel az ablak nyitva volt és huzat is volt, jobbnak vélte, ha becsukja. Amint becsukta, az anyja merev sikítását hallotta! Először azt hitte, csak a képzelete játszik vele, de amikor meglátta az ablakán a vércseppeket, felsikított álmából! Szörnyű rémálom volt....Alig tudott visszaaludni, de amikor már majdnem sikerült, hallotta apja vérbefagyasztó ordibálását, s az apja levágott feje berepült az ablakon (ami csukott volt)!! Ekkor ismét felébredt az álmából, és elkezdett sírni!! Elmondott egy imát és megpróbálta magát nyugtatni, hogy biztosan csak az aznap esti horrorfilm hatása, s ezzel ismét álomba szenderült! Ekkor megint szörnyű sikítás hallatszott, ami most a húga száját hagyta el, s látta, ahogy megöli egy véresszájú élő-halott kb. 50éves férfi, és a szemei tűzben forogtak, mintha csak azt akarná mondani: „a következő te leszel, Elizabeth!!”
A lány ismét sikítva ébredt fel! Megint sírt-sírt és megesküdött, hogy soha többé nem fog horror filmet nézni!
Aztán hallott valami éles zajt, és megint látta azt az árnyékot elsuhanni az ablakánál ,de ott meg is állt az ablak előtt!
Sikítva szaladt ki a szobájából, szólni a többieknek.....
Apja ott feküdt a nappaliban, fej nélkül elvérezve, az anyja a küszöbön a gyomrában egy hatalmas kés,ütés és karmolás nyomok! És félrenézve ekkor megpillantotta a húgát is, aki szétmarcangolva apró darabokban feküdt a padlón!
A lány azt hitte, ismét csak álmodja, de akkor feltekintett a plafonra és vérrel a következő feliratot olvasta: TE VAGY A KÖVETKEZŐ!!
Miután már akármennyire csipkedte magát és pofozgatta, hogy ébredjen már fel, egy hörgő hangot hallott maga mögött! Nem mert megfordulni tudta, mit fog látni.... Azóta mindenki aki odaköltözik, minden péntek 13-án visszatér ez a szellem és...

 

A baba

Egy kislány ment a családjával a boltok között, és a kirakatban meglátott egy babát, ami 2-t mutat. Megkéri a szüleit, hogy vegyék meg neki. Úgy tettek. A kislány hazavitte a babát és nagyon örült neki. Berakta egy dobozba és lefeküdt aludni. Egyszer csak azt hallja :"Már kijöttem a dobozból." A kislányt nem érdekli, alszik tovább. Utána ezt hallja: "Már az ágyadnál vagyok." Már kicsit zavarja, de azért alszik tovább. Amikor már azt hallja, hogy már a párnádnál vagyok: nyissz, levágták a fejét... Reggel a szülei benyitnak, látják a kislányt levágott fejjel és mellette a babát, amint már 3-at mutat....

 

A villany

Két diáklány lakik egy lakásban. Egyik este az egyik csaj elmegy, mert randija van. Eszébe jut, hogy a táskáját bent felejtette a szobában. Csendben belopózik, a villanyt se kapcsolja fel, mert a barátnője már alszik, és nem akarja felébreszteni.
Minden remekül sikerül, másnap reggel megy haza, látja, hogy ott a rendőrség. Bemegy a szobába, és a barátnőjét holtan találja az ágyon, a falra pedig vérrel ez van fölírva: FOGADJUNK ÖRÜLSZ, HOGY NEM KAPCSOLTÁL VILLANYT!

 

A Gyűrű

Volt egyszer egy könyvkötő. Nagyon szorgalmas volt, jól végezte a dolgát. Egy nap beállított hozzá egy magas, szőke, ballonkabátos férfi, akinek egy rubint gyűrű volt a kezén. Elmondta a könyvkötőnek, hogy neki vidéken van egy nyaralója, és abban egy hatalmas könyvtárszobája. Oda el kéne mennie, és be kell kötnie az összes könyvet. A könyvkötő szabadkozott, hogy neki túl nehéz lenne ez a feladat, de végül elvállalta.
Bement a házba. A ballonkabátos férfi magára hagyta. A könyvkötő elindult a könyvtárhoz. A könyvtár fenn volt az emeleten. Amint felért az emeletre, egy hosszú, tükrökkel végigrakott folyosóhoz ért. A folyosó végén volt a könyvtár. Elment oda, nekikezdett a munkának. Szépen haladt, már első nap kész volt a könyvtár felével. Úgy érezte, hogy most már nagyon elfáradt, ezért elindult nyugvóhelyet keresni. Lement a földszintre. Belépett egy fekete szobába. A szobában volt egy ágy, de az ágynemű a padlóhoz volt szögezve, ezért inkább továbbment a következő szobába. A következő szoba kék volt. Volt benne egy tükör és egy fotel. A fotel az ajtó előtt volt pár méterrel. A tükör pedig a fotellel szemben. A férfi leült a fotelbe, elmélázva nézte a saját tükörképét. A tükörben észrevette, hogy az ajtó kinyílt. Megfordult, de az ajtó be volt zárva. Amikor visszafordult a tükörhöz, a tükörben megint kinyílt az ajtó. Megfordult, de a valóságban zárva volt. Aztán az ajtó mögül kinyúlt egy zöld kéz és elragadta a szobában lévő kanárit. Az ajtó mögül hangos csámcsogás szűrődött ki, aztán véres tollak jelentek meg. A férfi oda nézett a kanárira, de az még mindig ott volt a szobában, sértetlenül. A tükörképe viszont eltűnt. Aztán megint kinyúlt a zöld kéz, és elragadta a macskát. Megint hangos csámcsogás volt, és véres szőrcsomók gurultak ki az ajtó mögül. A könyvkötő oldalra nézett, de a macska még mindig ott volt a szobában. Aztán egyszer csak kicsapódott a tükörben az ajtó és egy iszonyatosan ronda szörny lépett ki rajta. A férfi felé vette az irányt. A férfi nagyon megijedt, nem akarta, hogy eltűnjön a tükörképe. Leszaladt a konyhába, talált egy nagy botot, visszament a kék szobába és összetörte a tükröt. Rájött, hogy hiba volt. A szörny most már ki tud jönni bármelyik tükrön, és most már nemcsak a tükörképeket ragadja el. Felszaladt a tükrös folyosóhoz és elkezdte betörni a tükröket. Nem volt elég gyors, mert az utolsó tükrön, kijött a szörny. A férfi elkezdett rohanni. Amikor leért a földszintre, megjelent előtte a szörny. A férfi ijedtében agyonverte. Aztán hallja, hogy rendőrök jöttek. Szó nélkül feladta magát. Megértette, mi történt. Előtte a ballonkabátos férfi feküdt, teljesen összeverve. A könyvkötőt bevitték a rendőrségre, és ki akarták végezni, de adtak neki egy lehetőséget, hogy kívánhasson. A férfi azt kívánta, hogy hagyják egyedül egy szobában 10 percre egy tükörrel. Magára hagyták. Amikor a rendőrök visszajöttek, csak egy összetört tükröt és véres húscafatokat találtak.A megoldása: Amikor a férfi betörte a tükröt, a szörny már ki tudott jönni rajta, és bármilyen tükröződő felületből kijöhetett. A ballonkabátos férfi rubint gyűrűje tükröződött, ezért kijött belőle a szörny, de amikor a könyvkötő elkezdte verni, a szörny eltűnt és így a férfit verte agyon. A végén, azzal, hogy betörte a tükröt, a rendőrségen, a szörny kijött rajta és megette.

 


Mariska néni


Pistike megy haza az iskolából, de anyukáját nem találja otthon. Gondolja, biztos a boltban van. Utánamegy. A boltba a temetőn át vezet az út. Odaér, kérdezi az eladót, hogy anyukája nincs-e itt. Az eladó azt mondja, hogy az előbb ment el, biztos elkerülték egymást. Megy hazafelé Pistike, a temető bejáratánál találkozik Mariska nénivel.
-Szervusz Pistike. Átkísérhetlek a temetőn?

-Persze, Mariska néni.

Kéz a kézben mennek át a temetőn. Hazaért Pistike, és boldogan újságolja az anyukájának!

-Képzeld, anyu! A temetőn át a Mariska nénivel jöttem!

-De kisfiam, MARISKA NÉNI A MÚLT HÉTEN MEGHALT!

 

Mónika véres éjszakája

Halottak napja volt.
A családommal a temetőben voltunk, kb. este 11 lehetett. A sírok szépen fel voltak díszítve, mindenhol gyertyák és mécsesek égtek. Nagyon szép volt. Egyszer csak egy megmagyarázhatatlan fuvallatot éreztem. Nagyon meglepődtem. Már épp indultunk haza, mikor valaki a fülembe súgta: GYERE! Ki volt az? - kérdeztem. Persze egyből mindenki engem bámult. A hang pedig egyre csak szólongatott. Végül elkezdtem követni. Anyám utánam kiabált. Klára! Hová mész? De én csak mentem. Egy elhagyatott sírhoz értem, amin nem volt semmi, csak egy kis föld- kupac. A hang megszűnt. Hirtelen előttem állt egy idős, kb. 90 éves néni. A ruhája koszos volt és szakadt. A haja nagyon kócos. Csókolom! - köszöntem neki. De nem válaszolt. Csak nézett. Egyre jobban megijedtem. El akartam szaladni, de mozdulni se bírtam. Kicsim! Gyere már! - szólt anyám. De nem bírtam válaszolni neki. Persze ők nem látták a nőt. Éjfélt ütött az óra és a temető sötétségbe borult. Egy forró fuvallatot éreztem magamon. Mikor a fény visszajött, a temető üres volt, csak én voltam ott egyedül meg a nő, aki még mindig mereven bámult rám. Anya, Apa! – kiabáltam,- de nem jött válasz. Mit akar tőlem? Mi folyik itt? De nem válaszolt, csak nézett, majd hirtelen eltűnt. Nagyon féltem. Elindultam a kapu felé, de akkora lett a köd, hogy nem találtam. Láttam, ahogy a sírokból kimásznak az emberek. Vagyis csak a szellemük. Rám meredtek és közeledni kezdtek. Elkezdtem futni, de elestem. Valószínűleg elájultam, mert mire fölébredtem egy kórházban feküdtem egy kötéssel a fejemen, anyukám a kezemet fogta. Megkérdeztem mi történt. Azt mondta, eltűntem a sírok közt és így találtak rám. De hisz ti tűntetek el meg az a sok halott, üldöztek engem. Nem kicsim, csak álmodtad. Másnap hazamentem és próbáltam elfelejteni, ami történt. Talán tényleg csak álom volt. De az biztos, hogy mély nyomott hagyott bennem.

 

Melcsi & Dóry

EZ EGY IGAZ TÖRTÉNET!!!
Volt egy ember. Fekete volt a haja és Juddy-nak hívták... Ez a lány minden rémtörténetet "kipróbált". Például azt, hogy ha 00:00 órakor lemegy a Dunához, és mélyen a holdba néz és elismételi háromszor azt, hogy "Telihold van, folyó mellett állok és nem félek. Telihold van, folyó mellett állok és nem félek. Telihold van, folyó mellett állok és nem félek." Akkor víziszörnnyé változhat. De egyszer hallott egy olyat, hogyha éjszaka a tükör elé áll, és elismétli 6szor, hogy "szellemet látok a tükörben. Szellemet......."és továbbadja másoknak akkor minden második emberrel megtörténik az, hogy a fél oldala le fog égni egy sorozatos albérleti háztűzben!!!!! Ha valaki ilyet mesél, akkor NE ADD TOVÁBB SENKINEK! HA CSAK NEM AKAROD AZT, HOGY BÁRMI BAJA LEGYEN AZ ISMERÖSÖDNEK!!! =O

 

Marhacsont


A történet 1706-ban kezdődött. Zirc szélén volt egy utca. Mindenki jóban volt egymással -EDDIG!- Az egyik fiú egy születésnapi "bulit" rendezett. Meghívott mindenkit. A születésnaposnak volt egy fekete hajú lánytestvére. A gyereknek 24:00-kor volt a szülinapja. Mindenki megjött. 10, 9, 8, 7, 6, 5-másodperc van hátra a szülinapig- 4, 3, 2, 1 Ekkor egy villám csapott le és hirtelen mindenhol sötét lett. De ahogy jött a sötétség, el is múlt. Mindenki egy pillanatra megnyugodott. Amíg észre nem vették a szülinapost, aki kényelmesen el volt helyezkedve egy fotelben. Amikor az egyik gyerek odament, hogy megnézze jól van-e, látta a nyakánál, hogy oda volt varrva a fejéhez. Megfogta a kezét, hogy él-e. De a keze pamutból volt és ott is varrás volt. Nem volt más csak egy PLÜSSFIGURA. Kicserélték őt egy plüssfigurára!!!!!. Az ijedség nagyobb volt a félelemnél, mert annyira nem szerették a szülinapost. Végül 1 hónap múlva egy gyerek rászánta magát, hogy tartson egy szülinapi bulit. Mindenkit meghívott. A fekete hajú lányt is. Mondanom sem kell, neki is éjfélkor van az évfolrdulója.10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 ekkor egy villám hasított az égbe, de korántsem volt olyan nagy, mint az előző havi. Megint elsötétedett minden, de annyira nem volt sötét. Látni lehetett az alakok mozdulását. Amikor világos lett, láttak a szülinapos torkában egy kést tövig belenyomva. A vércseppek egy emberhez vezettek. A fekete hajú lányhoz. A keze is tiszta vér volt. Azonnal bedobták az egyik kútba. Mindenki megnyugodott.
1 hónap múlva megint egy bulit tartottak. Ám amikor mindenki megjött, rothadásszag jött valahonnan. Kinéztek az ablakon. A kútnak, amibe beledobták a fekete hajú lányt, felnyílt a teteje és kijött belőle a lány.
Másnapra porig lett rombolva az utca...

100 év múlva itt egy ugyanolyan utca épült, csak persze kicsit mondernebb volt. Az ottani gyerekek amint játszottak, találtak egy marhacsontot. Nem nagyon érdekelte őket. Másnapra az utca porig lett rombolva.100 év múlva ( 1906-ban ) ugyanez megtörtént. 2001-ben megtalálták a fekete hajú lány végrendeletét:

Az embereknek, akiket megöltem, a csontját marhacsonttá alakítottam és szétszórtam a világban.

Ezért ha marhacsontot találsz az utcádban... RETTEGJ!!!!!!!!!

 

No para!

Egyszer egy nagyon öreg néni de frankón az volt, egyedül élt, egy erdő közepén. Bekopog az ajtaján a halál. A néni fullra megijed, erre a halál: - no para! Csak a hörcsögödért jöttem.-Figyelem! Ezt nem én fogalmaztam, nem én találtam ki, a testvéroldi szerijének köszönhetem (testvéroldi: www.meseesjatekok.eoldal.hu )

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

uhh

(brendu, 2010.02.02 15:36)

ez nagyon durva tök beszartam miközben olvastam honnnan szedted ezeket???:)Páka Brenda

laura

(de király puszim , 2009.10.28 18:04)

csucsucus

dulklaura@citromail.hu

(laurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa, 2009.09.28 09:21)

csúcs