Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                              Horoszkóp                   

                                 Egy félévre

Kos: Néhány hete még nem gondoltad volna, hogy ekkora sikert aratsz a  másik nemnél, most viszont alig tudsz választani a jelentkezők közül. Pedig muszáj! Jövő hónapban egy nagy döntést kell majd meghoznod, bízz magadban: Jól fogod csinálni!

Bika: Tökéletes pillanatban talál el ámor nyila: szükséged lenne egy ölelésre és néhány kedves szóra. Ő pedig megadja neked. Ne állj ellen: hagyd, hogy meghódítson! Remek kapcsolatot alakítasz ki az új haverjaiddal! Egyenlőre még ne bízz bennük túlságosan, de bulizáshoz jó partnerekre lelhetsz bennük.

Ikrek: Ha kiszemeltél valakit, érdemes a kezedbe venni az irányítást, mert arra ugyan hiába várhatsz, hogy ő kezdeményezzen. Ha összeszeded a bátorságod, használd másra a magabiztosságod, mert most végre reflektorfénybe kerülhetsz!

Rák: Amikor együtt vagytok, marjátok egymást, ha pedig nem tudtok találkozni, megörjít a hiánya... Ez az igazi szerelem! Ha tényleg szeretnél foglalkozni mindazzal, ami érdekel, rangsorolj, és aszerint haladj. Így egyetlen fontos programról sem maradsz le!

Oroszlán: Időnként eszedbe jut, milyen jó lenne, ha átölelne valaki. Vénusz nem feledkezett meg rólad: csak mosolyogj - nem tudhatod, mikor jön a nagy Ő! Minél komolyabb célokat tűzöl ki magad elé, annál többet kell tenned az elérésükért -de a siker is annál nagyobb lesz!

Szűz: Csak azért, hogy legyen valakid, ne ugorj fejest a kapcsolatba. Jobb egyedül, de szabadon, mint egy rémes kapcsolatban mérgezni a saját hangulatodat. Szívesen vetnéd bele magad új kihívásokba, de útközben állandóan megtorpansz. Hidd el, hogy képes vagy elérni a célod -és sikerül!

Mérleg: Bejelentkezhet valaki, aki más hatással van rád. Lehet, hogy csak unalmában tért vissza hozzád. Cicázz vele! Könnyen tanulsz majd az elején ezért aztán félév előtt lazíthatsz egy kicsit.

Skorpió: Plátói szerelem vagy csalódás törhet le. De amint rájössz, miben hibáztál, tovább is léphetsz, mintha mi sem történt volna. Eleged van a tanulásból, hiába szajkózza mindenki, hogy magolnod kéne. Lendülj át a holtponton, így könnyebben veszed majd az akadályokat!

Nyilas: Vénusz kedvel, mert a félév közepe felé bőven gondoskodik a szerelmi sikereidről -csak győzz válogatni a jelentkezők közül! A friss szerelemnek köszönhetően, újult erővel vágsz bele az év eleji tanulásba. Az elszántságod az osztálytársaidra is jó hatással lesz.

Bak: Hiába vagy elhavazva tanulnivalóval, Ámor nyila a könyvek mögött is megtalál. Talán épp különórán vagy szakkörön találsz rá a nagy Ő-re... Ne hagyd, hogy elterelődjenek a gondolataid a tanulásról, mert idén sokkal többet hozhatsz ki magadból!

Vízöntő: Gyorsan meghódítottad a kiszemeltedet, de mintha elmúlt volna a lelkesedésed. Ha nem szereted teljes szívedből, ne játssz vele:  Mondd meg neki! Most figyelj oda, és próbáld behozni a lemaradást. Ha hiányoztál a suliból, vagy úgy érzed, lenne még miben utolérned a többieket, kérj segítséget tanáraidtól!

Halak: Vénusz most nem lesz túl kegyes hozzád. Érzelmi viharok, veszekedések, sértődések, kiábrándulás... Sajnos bármi megtörténhet! Találékonyságod és jó humorod kihúzhat a pácból, sőt Fortuna is melléd áll. De az igazi tudásodra is szükséged lesz még...

 

Saját írás, ellopni tilos!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.