Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                  Emlékek, emlékek...

Ha új iskolába mész, a barátnőidtől távol, vagy akár csak valamilyen okból el kell válnotok egymástól, itt van néhány 5let, hogy ez a távolság ne is tűnjön annyira nagynak. Például készíthettek...

...Bekeretezett kézlenyomatokat

Minden barátnőd kenje be a kezét festékkel, majd nyomja rá egy papírlapra. Szárítsd meg a lenyomatokat. Ezután mindenki írja alá a saját keze nyomát. A kész művet keretezd be, ez lehet a szobád legfőbb dísze!

...Közös napló

Add oda a naplódat a barátnőidnek, és mindegyiküket kérd meg, hogy írjon bele egy olyan kalandot, vitát vagy mókás eseményt, amit közösen éltetek át. Így amikor elolvasod, ismét átélheted.

...Palackposta

Díszítsetek fel közösen egy üveget, majd kérd meg a barátnőidet, hogy mindegyikük helyezzen bele egy papírt, de előtte írjon rá néhány sort. Zárd le az üveget, és csak akkor nyisd ki, amikor már elutaztál/elutazott a barátnőd, vagy amikor régóta nem találkoztatok, például az új iskolája miatt.

...Dedikált tolltartó

Kérd meg a barátnőidet, hogy mindenki írja alá a régi tolltartódat. Így a régi darab új életre kel, és mindig eszedbejuttatja a barátnődet.

 

Saját írás, ellopni tilos!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.